B Guest. Be our Guest.Be our Guest in Bruges.

B Guest

Groot nieuws...! Voor wie het nog niet weet althans.
We hebben onze b&b verkocht en openen in de loop van volgend jaar een nieuwe b&b een paar straatjes verder, in een nog mooier huis op een nog betere locatie. 
We kregen de unieke kans om een heel mooi huis te kopen, in het centrum van Brugge, met een tuin voor onze kinderen en waar we ook meer gasten kunnen verwelkomen. We hopen eind volgend jaar te openen na enkele grondige renovaties... want o ja, we willen er opnieuw onze ziel in stoppen zodat we jullie met evenveel passie kunnen verwelkomen!
Bij deze wil ik iedereen bedanken die deel uitgemaakt heeft van een heel mooi verhaal!  Dankzij jullie hadden we na 6 jaar nog steeds een score van 9,8/10. Nog nooit eerder had ik zo'n goed rapport, maar vooral niet aan mijn kinderen vertellen! 
We mochten gasten ontvangen van over de hele wereld. Sommigen kwamen éénmalig, anderen zijn vaste bezoekers geworden, nog anderen zelfs vrienden. Dankjewel daarvoor, jullie waren allemaal topgasten! En we hopen stiekem om jullie in onze nieuwe thuis terug te zien.
Blijf ons alvast volgen op www.bguest.be, Facebook en Instagram voor meer informatie.
We zeggen geen vaarwel, maar tot ziens!
Liefs,
Caroline & Gert