top of page

SLEEP AND… RETREAT.

 

Je even helemaal ontspannen en tot jezelf komen.

Dat kan vanaf 1 december niet enkel met een overnachting, maar ook in onze privé wellness op maat van 4. Met of zonder overnachting!

We zijn te vinden pal in het hart van Brugge, in een 17de eeuws poortgebouw. Onze wellness ligt verscholen achteraan in onze tuin, temidden van het groen en de rust, tussen de Speelmansrei en het Sebrechtspark. Privacy gegarandeerd!

 

Intens genieten in de outdoor jacuzzi, je luchtwegen en poriën vrijmaken in de stoomcabine of opwarmen in onze eye-catcher, de Iglucraft sauna. Van april tot oktober kan je ook zwemmen in het verwarmd buitenzwembad van de bed & breakfast (niet privé), in de wintermaanden kan het dienen als dompelbad. Even douchen in de natuur of onder de stortemmer staan voor wie het aandurft en chillen op het terras aan de vuurkorf of in de loungeruimte. Met wat Sonos-muziek of een deuntje van de beiaard in het Belfort op de achtergrond. Retreat and… repeat. Klaar voor een volgende ronde!

 

 

Boek een retreat-sessie van 3u aan 195€ voor 2 personen.

· 9u tot 12u

· 13u tot 16u

· 19u tot 22u

(enige flexibiliteit in uren is mogelijk op aanvraag)

 

Extra uur: 45€ Extra persoon: 60€

 

Bepaal zelf een arrangement door op voorhand een ontbijt, een tapasplank of iets zoets te bestellen. De honesty bar is gevuld met champagne, prosecco, cocktails, wijn, bier en Ritchie-limonades.

 

Inbegrepen:

· Water, koffie, thee en vers fruit

· Handdoeken, slippers, badjassen

· Verzorgingsproducten, scrubzout, haardroger

· Ipad met ontspannende muziek (zelbediening mogelijk)

· Vuurkorf met hout

· Wifi

 

Eigen eten en drank is niet toegelaten.

Wellness
Jacuzzi in bguest
Sauna van Bguest
bottom of page